۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | Aug 22, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • سیب پلو
  • میترا اشرفی   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • مواد لازم: *برنج: 1 کیلو *سیب زمینی متوسط: سه تا چهار عدد *شبت تازه: 300 تا 350 گرم *پیاز داغ: 2 ق.س *دارچین: 1 ق.چ *روغن مایع و روغن کرمانشاهی: به میزان لازم *نمک: به میزان لازم*
  • چگونگی تهیه:

    برنج را از شب قبل با آب ولرم و نمک خیس کنید. سیب زمینی را پوست کنده و به صورت چهارگوش خرد کنید و در آب سرد قرار دهید. در قابلمه ی مناسبی آب بریزید تا جوش بیاید.
    آب نمک برنج را خالی کرده و برنج را درون قابلمه بریزید.سیب زمینی را در آبکش بریزید. نزدیک به آبکش کردن برنج یعنی زمانی که برنج نیم پز شد سیب زمینی را به آن اضافه کنید. زمانی که چند جوش زد آن را آبکش کنید. در ته قابلمه مقداری روغن مایع و 1/3 پیمانه آب بریزید. سپس شبت را با برنج و سیب زمینی به آرامی مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. دارچین و پیاز داغ را روی پلو ریخته و پلو را دم کنید. بعد از گذشت 40 تا 45 دقیقه که برنج دم کشید روغن کرمانشاهی یا کره را داغ کرده و روی پلو بدهید و در صورت تمایل می توانید مقداری از پلو را با کمی زعفران دم کرده مخلوط کرده و کنار بگذارید.
    سیب پلو را در دیس بکشید و روی آن با برنج زعفرانی تزئین کنید.
    این پلو را می توانید با مرغ یا ماهیچه میل کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.