۶ فروردین ۱۳۹۸ | Mar 26, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • شیرین پلو ( آموزش شماره 3 - کربلایی )
  • کربلایی   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • شیرین پلو ( آموزش شماره 3 - کربلایی )
    مواد لازم: *برنج: 1/2 و 3 پیمانه *خلال پرتقال خشک: 1 پیمانه *هویج خلال شده نیم پز: 500 گرم *خلال پسته: 50 گرم *خلال بادام: 100 گرم *شکر: 250 گرم *پیاز: 1 عدد *مرغ: 1 عدد *آب زعفران: 1/4 پیمانه *روغن، نمک و ادویه: به میزان لازم*
  • چگونگی تهیه:

    ابتدا خلال پرتقال را در مقداری آب خیس کرده و آن را شیرین می کنیم، سپس در آبکش ریخته با 150 گرم شکر در ظرفی ریخته با نصف پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا بجوش آید. حرارت را ملایم می کنیم تا خلال ها شیرین شوند. هویج را بصورت خلال باریک برش زده با مقداری آب نیم پز می کنیم. سپس مانند خلال پرتقال شکر اضافه کرده تا بجوش آید بعد آنها در آبکش می ریزیم. سپس با کمی روغن یا کره آنها را تفت می دهیم و کمی آب زعفران به آن اضافه می کنیم. خلال بادام و پسته را با آب سرد شسته کمی خیس می کنیم، سپس در آبکش ریخته و با کمی کره تفت می دهیم (بطور جداگانه). برنج را آبکش کرده هنگام دم کردن مقداری از خلال پرتقال و هویج را به همراه زعفران لا به لای برنج دم می کنیم. پس از دم کشیدن برنج را در دیس کشیده مقداری روغن یا کره داغ روی آن ریخته و با خلال هویج، پرتقال، بادام و پسته تزیین می کنیم. مرغ را با پیاز، هویج و کرفس پخته از پوست و استخوان جدا می کنیم، آب زعفران را به آن زده برای تزیین در کنار برنج قرار می دهیم.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.