۶ فروردین ۱۳۹۸ | Mar 26, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • شیرین پلو ( آموزش شماره 2 )
  • خانه مهر   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • شیرین پلو ( آموزش شماره 2 )
    مواد لازم *برنج: 1 کیلو*هویج خلال شده: 250 گرم*خلال نارنج یا پرتقال یا نارنگی (خشک): 200 گرم*خلال بادام: 250 گرم* خلال پسته: 100 گرم* شکر: 750 گرم*زعفران سائیده شده: مقداری * کره یا روغن: به میزان لازم*
  • چگونگی تهیه:

    خلال ها را 3 تا 4 بار در آبجوش به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا تلخی آن از بین برود و در مرحله آخر با شکر بجوشانید تا شفاف شود.
    مرغ را تمیز کرده با یک عدد پیاز، کمی نمک و 1 لیوان آب بپزید بطوریکه پس از پختن کمی آب داشته باشد. آب مرغ را صاف کرده، پس از آن با شربت خلالها و کمی کره مخلوط کرده ، مرغ را قطعه قطعه کرده کنار کذاشته ، ته ظرف را 3 تا 4 قاشق روغن و کمی آب و کمی زعفران ریخته و نصف برنج را داخل ظرف می ریزیم و خلالها را از شربت بیرون آورده روی برنج قرار می دهیم و بقیه برنج را روی تکه های مرغ می ریزیم و ظرف مزبور را روی حرارت می گذاریم ودر آن را می بندیم. وقتی برنج عرق کرد ، آب مرغ زعفرانی را که با شربت مخلوط کرده بودیم با 4 قاشق روغن مخلوط کرده روی برنج می دهید و برنج را دم می کنید و مابقی خلالها را برای تزئین برنج کنار می گذارید. نکته قابل توجه در آن است که هرگز خلال پسته را لای برنج نریزید زیرا رنگ اصلی خود را از دست می دهد و اواخر طبخ لای کاغذ سلفون پیچیده کنار برنج بگذارید تا کمی نرم شود مدت طبخ 3 ربع ساعت است پس از اینکه برنج خوب دم کشید زیرش را خاموش نمائید مقداری از برنج سفید روی ظرف را برداشته با زعفران و خلال پرتقال و برنج را در دیس کشیده و گوشت مرغ را روی برنج قرار می دهید و مواد تزئینی را رویش می پاشید و کمی کره آب کرده روی برنج می دهید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.