۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | May 20, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • شیرین پلو ( آموزش شماره 1 - شمسی حاجیها )
  • شمسی حاجیها   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • شیرین پلو ( آموزش شماره 1 - شمسی حاجیها )
    مواد لازم *برنج: 1 کیلو * مرغ: 1 و نیم کیلو * زرشک: 150 گرم * خلال بادام: 150 گرم * خلال پسته: 150 گرم * روغن و کره: 300 گرم* خلال پرتقال: 400 گرم * زعفران سائیده: 1 ق.م * گردو خرد شده: 100 گرم * مرغ: نیم کیلو *
  • چگونگی تهیه:

    خلال پرتقال را دو بار در آب می جوشانیم و هر بار آب آن را خالی می کنیم. در نوبت سوم به آب شکر اضافه می کنیم تا خلال ها شیرین شوند.
    خلال پسته و بادام را در آب سرد و یک فنجان گلاب می خیسانیم.
    مرغ را با پیاز، رزماری، سیر، کرفس می پزیم به شکلی که آب آن کاملا به خورد مرغ رود.
    زرشک را پاک کرده بشورید و خشک کنید و با یک قاشق شکر سرخ کنید.
    برنج را آبکش کنید و دم کنید.
    بعد از دم کشیدن برنج آن را در دیس کشیده و روی آن را با مواد به شکلی آراسته پر کرده و سرو نمایید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.