۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | Aug 22, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • شیرین پلو شیرازی
  • ملاحت کامیار   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • شیرین پلو شیرازی
    مواد لازم: *برنج آبکش شده: 6 پیمانه * خلال پوست پرتقال: 1 پیمانه * خلال بادام: 1/2 پیمانه * خلال پسته: 1/2 پیمانه * شکر: 2 پیمانه * زعفران حل کرده: 1/4 پیمانه * مرغ: 1 پیمانه * پیاز: 1 پیمانه * سیر: 2 حبه * روغن: به میزان لازم * زردچوبه و نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم *
  • چگونگی تهیه:

    خلال پوست پرتقال را سه بار در آب بجوشانید و همراه با شکر و کمی زعفران آن را بپزید تا شیرین شود. سپس باز هم کمی زعفران به آن اضافه کنید تا خوش رنگ شود. کف قابلمه را کمی روغن بریزید و یک لایه برنج آبکش شده را در ظرف بریزید. سپس کمی خلال شیرین شده پوست پرتقال را روی برنج بریزید.این کار را تا اتمام برنج ادامه دهید.
    سپس برنج را روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد.
    مرغ را همراه با پیاز و سیر و نمک و ادویه ها روی حرارت قرار دهید. در قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا مرغ ها تغییر رنگ دهند. در این هنگام یک استکان آب به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
    برنج دم کشیده را در دیس می ریزیم و لایه لایه از مخلوط پوست پرتقال و پسته و بادام و مرغ میان آن قرار می دهیم.در نهایت لایه ی رویی برنج را با پوست پرتقال و پسته و بادام و برنج زعفرانی تزئین کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.