۲۸ مهر ۱۳۹۸ | Oct 20, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • عدس پلو ته چین
  • نسیم نادری   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • مواد لازم: *برنج آبکش شده: 4 پیمانه*عدس پخته شده: 2 پیمانه* گوشت راسته گوسفندی: نیم کیلوگرم* پیاز خرد شده: 2 عدد *ادویه (زیره، نمک، فلفل، زردچوبه): به مقدار لازم* کشمش داغ: 1 پیمانه* خرما بدون هسته: 5 عدد *روغن: به مقدار لازم*
  • چگونگی تهیه:

    برنج را آبکش می کنیم در ته دیگ یک مقداری روغن می ریزیم، تکه ای نان روی آن قرار می دهیم به عنوان ته دیک این غذا، مقداری برنج با کمی عدس پخته شده می ریزیم گوشت خام را روی برنج قرار می دهیم و روی آن پیاز خرد شده بعد ادویه به مقدار لازم می ریزیم در صورت تمایل از زیره می توان مقدار بیشتری اضافه کرد بعد بقیه برنج و عدس را در دیگ می ریزیم و در نهایت آخر کشمش داغ و خرما را روی برنج قرار داده و کمی برنج روی آنها می ریزیم مدت زمان پخت این غذا 3-4 ساعت می باشد. حرارت ملایم شعله پخش کن و دم کنی هم نیاز دارد.
    کشمش داغ : پیاز خرد کرده را کمی تفت می دهیم و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم کشمش را از قبل خیس می کنیم آب آنرا خالی کرده به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.