۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | Aug 22, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • لوبیا پلو
  • میترا مینایی   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • لوبیا پلو
    مواد لازم: *برنج: 4 پیمانه *نمک: به میزان لازم *روغن مایع: به مقدار لازم *مغز ران گوسفند یا گوساله قیمه ای: 400 گرم *پیاز داغ: 2 ق.س *زردچوبه: 1 ق.چ *لوبیا سبز ( به قطعات 3 سانتی ): 500 گرم *رب گوجه فرنگی: 1/4 پیمانه *فلفل سیاه: به مقدار لازم *نان لواش: چند تکه *کره یا روغن مایع: 1/2 پیمانه *زعفران سائیده حل شده در آب جوش: 2 ق.س*
  • چگونگی تهیه:

    برنج را هفت تا هشت ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید. در قابلمه مناسبی روغن ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و تا حدی تفت دهید که آب آن کشیده شود.
    پس از این مرحله پیاز داغ و زردچوبه را افزوده و پس از کمی تفت دادن ، پنج پیمانه آب به آن اضافه کنید. زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کنید. در ظرف را بگذارید تا گوشت نیم پز شود. در تایه ای جداگانه روغن ریخته و روی حرارت ملایم لوبیا سبز را تفت دهید . رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را نیز به آن افزوده و تفت دهید. زمانی که گوشت نیم پز شد لوبیا را به آن اضافه کنید تا بپزد و آب آن تبخیر شود.
    در قابله ای مناسب آب ریخته و روی حرارت بگذارید. زمانی که به جوش آمد آب برنج خیس شده را خالی کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید.برنج را آبکش کنید.
    در قابلمه روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. از روی حرارت بردارید و تکه های نان لواش را کف آن قرار دهید . مقداری از برنج سفید را روی آن ریخته و مقداری از لوبیا را نیز روی برنج سفید بریزید. به همین ترتیب لایه ها را تا اتمام مایه لوبیا و برنج ادامه دهید. روی حرارت زیاد بگذارید و در ظرف را ببندید. زمانی که بخار برنج بلند شد روی آن کره ذوب شده بریزید. زعفران را نیز در گوشه ای از برنج ریخته و در ظرف را باز ببندید. حرارت را ملایم کنید تا برنج دم بکشد. هنگام سرو برنج زعفرانی را جدا کرده و پلو را در دیس بکشید. و روی آن را با برنج زعفرانی تزئین کنید.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.