۶ فروردین ۱۳۹۸ | Mar 26, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • کشمش پلو با گوشت
  • نسیم نادری   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • کشمش پلو با گوشت
    مواد لازم: *برنج: 4 پیمانه * گوشت گوسفندی: 350 گرم * کشمش ریز پلویی: 250 گرم * پیاز نگینی شده: 2 عدد * چغندر ورقه شده: 1 عدد * ادویه ( زیره ، زردچوبه ، نمک، فلفل ، پودر سماق یا گرد لیمو ): 1 ق.غ * روغن: به مقدار لازم * خلال پسته: برای تزئین * خلال بادام: برای تزئین *
  • چگونگی تهیه:

    ابتدا برنج را بخیسانید و بعد آن را آبکش کنید. اندکی روغن در قابلمه مناسبی بریزید. مقداری نان در ته دیگ بگذارید و یک کفگیر از برنج آبکشی شده را داخل قابلمه بریزید. ورقه های چغندر را روی برنج قرار دهید . حالا گوشت را به همراه یکی عدد از پیازهای خرد شده و ادویه مخلوط روی چغندرها قرار دهید. باقی مانده برنج آبکشی شده را روی مواد بریزید و برنج را دم کنید.
    یک عدد دیگر پیاز خرد شده را در تابه ای سرخ می کنیم. کمی که سرخ شد کشمش و قیسی را که از قبل خیسانده ایم به آن اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت می دهیم. این مخلوط را به برنج اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا برنج خوب دم بکشد.
    حرارت را باید بسیار کم نگه داریم و 3 تا 4 ساعت به برنج فرصت دهیم تا خوب دم بکشد. بعد از پخت برنج را می کشیم و با خلال بادام و پسته تزئین می کنیم.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.