۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | Jun 18, 2019
 
به شبکه جهانی جام جم خوش آمدید. / ثبت نام کنید / ورود

  • زیره پلو کرمانی
  • مریم ملت دوست   ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
  • زیره پلو کرمانی
    مواد لازم: *گوشت چرخ کرده: 300 گرم * برنج: 3 پیمانه * زیره سیاه: 2 ق.غ * کشمش پلویی: 1 پیمانه * کره: 50 گرم * زعفران آبکرده: 2 ق.غ * نمک ، فلفل ، زردچوبه و روغن: به میزان لازم * پیاز داغ: 1/2 پیمانه برای تزئین * آرد گندم: 1 ق.غ *
  • چگونگی تهیه:

    گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه و یک قاشق آرد گندم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم و بعد به شکل کوفته ریزه یا قل قلی درمی آوریم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال نگهداری می کنیم. بعد از این مدت گوشت ها را داخل ماهی تابه کمی تفت می دهیم و با کمی آب اجازه می دهیم کمی بخارپز شود.
    برنج را آبکش می کنیم و لا به لای آن زیره سیاه را که از قبل شسته شده می پاشیم و می گذاریم دم بکشد.
    کشمش پلویی را هم با کمی کره و روغن تفت می دهیم و بعد از دم کشیدن برنج ، گوشت، کشمش، پیاز و کمی برنج زعفرانی شده را برای تزیین استفاده می کنیم.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.