• شیرینی اتابکی
  • پری ناز گل آور   ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
  • شیرینی اتابکی
    مواد لازم: *آرد: نیم کیلو* آرد برنج : نیم کیلو * پودر قند: نیم کیلو * روغن: نیم کیلو * زرده تخم مرغ: 3 عدد* زعفران: 4 ق.غ یا هل 1 ق.چ* کنجد و خلال پسته :برای تزئین*
  • چگونگی تهیه:

    ابتدا روغن را با پودر قند مخلوط کنید. تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس آرد و آرد برنج را اضافه کرده و خوب ورز دهید. زعفران و هل را اضافه می کنیم و داخل نایلون 12 ساعت استراحت می دهیم.
    خمیر را به هر ضخامتی که دلخواه تان است پهن کرده و قالب بزنید. در سینی چرب شده شیرینی ها را چیده و روی آنها را کنجد یا خلال پسته می گذاریم.
    سینی را در طبقه پایین فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم. بعد از پخت سرد که شد از سینی جدا می کنیم.