اپلیکیشن شبکه جام جم
دریافت نسخه اندروید

بسیار سفر باید

این مستند در قالب گردشگری غذا جهت معرفی و حفظ این میراث فرهنگی در 13 قسمت 25 دقیقه ای تولید شده است.

 مستند گردشگری غذا جهت معرفی و حفظ این میراث فرهنگی در 13 قسمت 25 دقیقه ای تولید شده است.

در این مجموعه توانستیم به استانهای گیلان ، مازندرن، گلستان، چهارمحال بختیاری ، کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان ، مرکزی و کرمان سفر کرده و با فضایی متفاوت و متنوع به گردشگری غذا بپردازیم و بخش کوچکی ازگنجینه بی پایان میراث ناملموس سرزمینمان ایران را به تصویر بکشیم.

در این مستند تلاش بر این است که پخش مهمی از غذاهای دارای اهمیت خاص به لحاظ ارزش غذایی و از سوی دیگر در معرض فراموشی است دوباره زنده شود و به سفره ایرانیان عزیز آورده شود و همچنین در کنار معرفی غذاهای ایرانی به فرهنگ عامه مردم مانند بازیهای محلی ، موسیقی، زبان و جاذبه های گردشگری نیز پرداخته شده است که در هر قسمت متناسب با ظرفیت آن استان به میراث های فرهنگی توجه شده است .

ناگفته نماند که میراث فرهنگی ما بسیار گسترده و متنوع می باشد و جای بسیار زیادی برای تولید مستند هایی در این حوزه دارد.

سعی مستند ساز براین است که مخاطب خود را در دل ماجرا و گشت و گذار ببیند وبا سازنده مستند هم تجربه شود .

این مستند نتیجه ی چند سال تحقیق و پژوهش در حوزه ی غذاهای ایرانی

است که به صورت میدانی و کتابخانه ای گرداوری شده است و از تنوع چشمگیری در حوزه ی غذاهای ایرانی برخوردار است.

لازم به ذکر است همه کسانی که در این مجموعه به طبخ غذا می پردازند افراد بومی و محلی می باشند که این غذا ها را سینه به سینه به نسل ما منتقل کرده اند که از ارزشهای این مستند به شمار می آید.

عوامل برنامه:

تهیه کننده و کارگردان: عبدالرحیم صاحب الفصول

مجری طرح: علی شجاعی باغینی

تدوینگر: فاطمه مخدومی

تصویربرداران: عبد الرحیم صاحب الفصول ، علی حیدری تبار

گرافیست : امیر بایرامی

تحقیق و پژوهش : سمیه صفری

مدیر تولید : سمیه صفری

زمان پخش پنج شنبه ­ها ساعت 22 به وقت تهران

دسته بندی:

معرفی برنامه

 مستند گردشگری غذا جهت معرفی و حفظ این میراث فرهنگی در 13 قسمت 25 دقیقه ای تولید شده است.

در این مجموعه توانستیم به استانهای گیلان ، مازندرن، گلستان، چهارمحال بختیاری ، کهکیلویه و بویر احمد، اصفهان ، مرکزی و کرمان سفر کرده و با فضایی متفاوت و متنوع به گردشگری غذا بپردازیم و بخش کوچکی ازگنجینه بی پایان میراث ناملموس سرزمینمان ایران را به تصویر بکشیم.

در این مستند تلاش بر این است که پخش مهمی از غذاهای دارای اهمیت خاص به لحاظ ارزش غذایی و از سوی دیگر در معرض فراموشی است دوباره زنده شود و به سفره ایرانیان عزیز آورده شود و همچنین در کنار معرفی غذاهای ایرانی به فرهنگ عامه مردم مانند بازیهای محلی ، موسیقی، زبان و جاذبه های گردشگری نیز پرداخته شده است که در هر قسمت متناسب با ظرفیت آن استان به میراث های فرهنگی توجه شده است .

ناگفته نماند که میراث فرهنگی ما بسیار گسترده و متنوع می باشد و جای بسیار زیادی برای تولید مستند هایی در این حوزه دارد.

سعی مستند ساز براین است که مخاطب خود را در دل ماجرا و گشت و گذار ببیند وبا سازنده مستند هم تجربه شود .

این مستند نتیجه ی چند سال تحقیق و پژوهش در حوزه ی غذاهای ایرانی

است که به صورت میدانی و کتابخانه ای گرداوری شده است و از تنوع چشمگیری در حوزه ی غذاهای ایرانی برخوردار است.

لازم به ذکر است همه کسانی که در این مجموعه به طبخ غذا می پردازند افراد بومی و محلی می باشند که این غذا ها را سینه به سینه به نسل ما منتقل کرده اند که از ارزشهای این مستند به شمار می آید.

عوامل برنامه:

تهیه کننده و کارگردان: عبدالرحیم صاحب الفصول

مجری طرح: علی شجاعی باغینی

تدوینگر: فاطمه مخدومی

تصویربرداران: عبد الرحیم صاحب الفصول ، علی حیدری تبار

گرافیست : امیر بایرامی

تحقیق و پژوهش : سمیه صفری

مدیر تولید : سمیه صفری

زمان پخش پنج شنبه ­ها ساعت 22 به وقت تهران

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها